Uitstraling Inspiratie

Onder de aandacht


>> Nieuws
Uitgelicht:
Maak kennis met Su Kro ...

>> Agenda
6 vragen aan... ...

>> Collectie
Nieuwe aanwinst:
Hofdame 1/20 ...

© 16 Kunstuitleen Zwolle
Voorstraat 31
8011 MK Zwolle
038 421 61 18
welkom@kunstuitleenzwolle.nl

Openingstijden:
di-za: 11.00 - 17.00 uur

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier uw emailadres in:


Zakelijk


"Onderscheiden van concurrenten", "aantrekkelijkheid als werkgever vergroten" en "creatief vermogen van medewerkers verhogen".
Zomaar enkele management vraagstukken waarbij steeds meer het nut van kunst gezien wordt.

Kunst versterkt de identiteit van een bedrijf, stimuleert creativiteit op de werkplek en draagt bij aan een plezierig werkklimaat. Het samenstellen van een kunst collectie die uw imago versterkt en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen, vereist specialistische kennis. Met een ruime ervaring op het gebied van kunstverhuur en kunstbemiddeling is Kunstuitleen Zwolle u hierbij graag van dienst.

Kunstuitleen Zwolle kan voor u de totale service verzorgen: van het samenstellen van een bedrijfscollectie tot het (digitale)beheer en onderhoud van een kunstcollectie. De mogelijkheid om zelf een kunstwerk - voor zowel binnen als buiten - te laten ontwerpen, is ook aanwezig. Ook voor originele relatiegeschenken kunt u bij ons terecht. Onze kunstadviseurs maken graag vrijblijvend op basis van een gesprek en bezoek aan uw bedrijfsruimte een collectievoorstel, passend bij uw wensen en doelen.

Tiniebla - Sung Kang
Tiniebla
Sung Kang